În timpul Campionatului Mondial din 2010

4 iunie, 2010 | Andrei Sălăgean

         

1. Din 11 iunie pana in 11 iulie 2010, va trebui sa citesti sectiunea de sport din ziare, ca sa fii la curent cu ce se intampla la Cupa Mondiala, astfel incat sa poti sa intri intr-o conversatie cu mine. Daca nu reusesti sa faci asta, atunci vei fi privita urat, sau vei fi total ignorata. NU te plange de faptul ca nu ti se va acorda nici o atentie.

2. In timpul Cupei Mondiale, televizorul este al meu, tot timpul, fara nici o exceptie. Daca doar arunci cea mai mica privire spre telecomanda, il vei pierde (ochiul).

3. Daca trebuie sa treci prin fata televizorului in timpul unui meci, nu ma supar, atata timp cat o vei face tarandu-te pe podea, si fara vreo distragere a atentiei. Daca te decizi sa stai goala in fata televizorului, asigura-te ca pui hainele pe tine imediat dupa aceea, deoarece daca racesti, nu voi avea timp sa te duc la doctor sau sa am grija de tine in timpul lunii de Cupa Mondiala.

4. In timpul meciurilor, eu voi fi orb, surd si mut, in afara de momentele cand am nevoie de un pahar reumplut sau ceva sa mananc. Ti-ai iesit din minti daca te astepti din partea mea sa te ascult, sa deschid usa, sa raspund la telefon, sau sa ridic copilul ce tocmai a cazut pe podea…… NU se va intampla.

5. Ar fi o idee buna pentru tine sa tii tot timpul 2 pachete de 6 beri in frigider, si la fel destul de multe lucruri de rontzait, si te rog sa nu faci fetze prietenilor mei cand vin sa ne uitam impreuna la un meci. In schimb, vei primi permisiunea de a folosi televizorul intre 12 am si 6 am, doar daca nu este in reluare un meci foarte bun pe care l-am pierdut in timpul zilei.

6. TE ROG, TE ROG, TE ROG!! Daca ma vezi suparat pentru ca una din echipele mele favorite pierde, NU spune „treci peste asta, e doar un joc”, sau „nu fi suparat, vor castiga data viitoare”. Daca vei spune aceste lucruri, ma vei supara si mai tare, si te voi iubi mai putin. Tine minte, nici nu vei stii vreodata mai multe despre fotbal decat mine, si asa-zisele tale „vorbe de incurajare” vor duce doar la despartire sau divort.

7. Esti binevenita sa stai cu mine sa te uiti la un meci, si poti sa vorbesti cu mine in timpul pauzei, dar doar in timpul reclamelor, si doar daca scorul de la pauza ma multumeste. In adaus, te rog sa notezi ca am spus „un” meci; asadar nu folosi Cupa Mondiala ca o scuza buna si ieftina de „a petrece timp impreuna”.

8. Reluarile golurilor sunt foarte importante. Nu imi pasa daca le-am mai vazut sau nu. Vreau sa le vad din nou. De multe ori!

9. Show-rile cu rezumate zilnice din fiecare seara sunt la fel de importante ca si jocurile in sine. Sa nici nu te gandesti sa spui „Dar ai vazut asta deja…De ce nu schimbi la un program pe care sa il putem urmari cu totii?” pentru ca, replica va fi ” Uite-te la punctul nr. 2 de pe aceasta lista”.

10. Si in final, te rog scuteste-ma de expresii de genul „Doamne ajuta ca exista o Cupa Mondiala doar o data la 4 ani”. Sunt imun la aceste cuvinte, deoarece dupa aceasta va urma Liga Campionilor, Serie A, Primera Division, Premier League, FA Cup, etc.

Iti multumesc pentru cooperare!


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.