America #1 – Am ajuns

28 iunie, 2010 | Andrei Sălăgean

         Si dupa cum ziceam am ajuns in America. Ieri, dupa cum scriu eu acuma, e o saptamana. Si cum eram in avion… ne tot plimbam prin aeroport ca sa parcheze. Pana la urma a venit a venit o masina deaia ca o macara si ne-a luat si ne-a lasat intr-un „beci”. Inca eram in starea aceea de huuuoooaaaaa. Era primul meu contact cu americanii. Adica deaia care vorbesc engleza cum facem noi la scoala. Si la astia nu poti sa le zici: I want to go to…to…to… vreau sa zic budă, cum se zice la budă,doamna profesoara?
         Mi-am recuperat bagajul, nu stiu cum am reusit si m-am despartit si de singura romanaca ce mai era pe acolo. Singur in aeroport fara date de contact, ca eu desteptul am uitat sa mi le notez. Ma plimbam si intrebam lumea cu laptop daca are internet si poate sa mi-l imprumute sa intru pe internet sa imi verific mailul sa iau numarul persoanei de contact. N-am reusit nimic asa ca am schimbat terminalul si acolo am gasit un internet cafe de unde v-am scris prima data. Am intrat pe messenger, m-am mai uitat pe facebook, am scris pe blog, am uploadat pozele, am scris un mail. Cand mai erau vreo 5 min am intrat si pe mail ca sa iau numerele de telefon.
         Am sunat la tipu care venea dupa noi si apoi am asteptat cuminte. Pe la 9 am plecat din aeroport si pe la 3 eram in Ocean City. Inca nu eram iesit din starea de huuuooooaaaa. Eram rupt de oboseala. Ne-a dus la o casuta si acolo ne-am pus tot intr-un pat ca sardinele si am dormit. Ne-am trezit si am mers la explorat. Am mers sa vorbesc cu angajatorul si am belit ochii in stanga si in dreapta pana ce a venit dupa mine si m-a dus in alta casa.


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.