Mesaj inspirațional

12 mai, 2010 | Andrei Sălăgean

         Nici nu vreau sa ma gandesc, dar in mai putin de trei saptamani, incepe sesiunea. Si odata ce a inceput, pentru 3 saptamani nu te mai lasa. Si cand te lasa, nu iti vine sa crezi. Dar nu asa se pune problema. Importanta e motivarea, e atitudinea, important e cum decizi tu sa o abordezi. Astfel astazi doamna profesoara s-a gandit sa ne tina un mesaj inspirational.
         „Vedeti ca vine curand sesiunea. Dar inainte de sesiune sunt colocvii, care nu sunt deloc usoare. Chiar trebuie sa invatati ca sa le treceti, altfel le picati si eu nu va primesc in examen. Sa va rezolvati si de absente. Vedeti ca trebuie sa platiti daca nu aveti scutire, din cate am auzit nu-s ieftine…. Puneti-va pe invatat, nu lasati pana inainte de examen. E multa materie si examenele sunt grele. O sa vedeti voi la electrotehnica, acolo e foarte greu. Daca nu va apucati din timp o sa il picati. Si mai aveti si matematica, acolo iarasi e foarte greu. Asta e, sunteti studenti si menirea voastra e una singura: sa invatati, nu aveti altceva de facut. Odata si odata trebuie sa intelegeti. Chiar si la mine la materie, unde eu consider ca nu e greu, dar trebuie sa invatati, sunt doar chestii logice. Nu e usor dar asta e.”
         Sper sa fi prins ideea. Dupa ce ne-o tinut vreo 5 minute spiciu acesta, nu mai aveai chef de nimic, aveai o fata ca un sinus pe [0, π]. Mai bine il chemam pe Obama sau Al Pacino sa ne zica ceva.


Un comentariu »

  1. Anaximene spune:

    Doamna profesoara de ce,iscalitor semidoct ce esti.Sper sa-ti pici si electrotehnica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.