Cu dreptu-n faţă

25 mai, 2010 | Andrei Sălăgean

         Banane, portocale, pere, kiwi, ananas, mango, prune si mere, dar mai ales mere, pentru ca mere treaba. Am tras de mine incat si cearcanele au facut cearcane aseara dar pana la urma s-a meritat. Primul examen, la analiza, l-am luat cu 9 (nouă) si sunt foarte fericit. Am inceput excelent si asta e bine dar si mai bine este daca ma mentin.
         Inca ma asteapta o saptamana infernala, dar dupa ce a fost in primul semestru, nimic nu mi se pare imposibil. Mai am maine la PSN (Programarea Sistemelor Numerice), joi la SDA (Structuri de Date si Algoritmi) si vineri la Engleza. Apoi vine weekendul unde ne „motivam” putin si marti îi dăm bice cu Matematici Speciale. Incet, incet imi intru in ritm. Aseara am baut asa lejer o sticla de suc, cu ciocolata si cu niste cornulete de la bunica. Apropo, bunica face cele mai bune cornulete din lume, cred ca daca ar face si bere ar face mai buna decat Heineken. La un moment dat mi se inchideau ochii asa ca am luat perna, am pus-o pe masa si am luat somn o juamtate de ora direct de pe scaun. Si mai luam o gura de suc, mai citeam din cursuri, mai luam un cornulet si tot asa pana s-a luminat afara. Pe la 6 m-am pus in pat si am pus ceasul sa sune pe la 7 jumatate…ca mai citesc ceva si inca vreo 3 alarme la 8. Nu am mai auzit prima alarma, noroc cu „Desteapta-te romane!” si la 8 si umpic am fost in picioare si gata de Euler si Frullani.
         Restul e poveste. Am prins o zi buna, inspiratia mi-a vent numai bine si… „am facut-o si pe asta”. Acuma am dormit putin si ma asteapta o seara bogata unde sa ma pregatesc pentru urmatorul hop. Toate cele bune si sa curga cu note bune in sesiune!


Un comentariu »

  1. Prof. Sanda Nicolae spune:

    Salageaaaan,cel mai bun elev la matematicaaaa,bravoo salageaaaan,ce eleeeev,vaai salageaaaan ce bine te pricepi la matematicaaa.

    hai sictir

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.