BESTial

16 mai, 2010 | Andrei Sălăgean

         Iara e tarziu si stau si scriu. Mi-e somn, dar trebuie sa inving lenea. In mare parte cam asta trebuie sa fac inca o luna. Dar las la o parte ce va veni pentru ca merita de amintit ce a fost.
         Toata saptamana am strans bine de buzunar ca sa pot incepand de joi si pana duminica sa o tin din chef in chef. Si o fost BESTial – fain, beton, bengos, mișto, mirific, mirobolant, extravagant, livin la vida loca super tare frate. Atatea de multe o fost ca daca ar fi sa ma apuc sa scriu, nu as sti cu ce sa incep. Nu o las balta, dar acum m-as duce sa ma odihnesc, ca-s rupt.
         Un party sau o cabana facuta undeva, poate sa fie oricat de șmecheră( chiar mai șmecheră decat clanta noastra), dar daca nu sunt oameni „de calitate” atunci e „ca curu”, vorba lui Ionuke. Norocul mi-a surâs, si m-am distrat de mama focului, joi la Pub Crowling si apoi la Motivational Weekend. Mai lipsea sa ma dezbrac si eu la curu gol si le faceam aproape pe toate. O fost super tare. Niste oameni nais cu care esti serios cand trebuie si in rest te distrezi pana… te dezbraci la curu gol.
         Oficial trebuie sa spun ca inscrierea in BEST a fost una din cele mai inspirate lucruri care le-am facut anul acesta. Daca as avea acuma o masina de calatorit in timp, m-as intoarce si as da noroc cu mine in trecut si m-as bate pe umar. Singura parte naspa e ca la vara cand o sa fiu departe in SUA, o sa fie in plus inca o mana de oameni de care o sa imi fie dor si eventual sa ma faca sa am intorc mai repede.


4 Comments »

  1. gedy spune:

    bai coae, las-o ma la p*la goala!

  2. Euripitagoripide spune:

    termina cu aceste dejectii abjecte pentru ca faci risipa de pixeli

  3. vorbesti cu mine sau cu gedy?

  4. Euripitagoripide spune:

    tu ce crezi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.