Angajez secretară

10 mai, 2010 | Andrei Sălăgean

         Am luat o pauza de la scris ca pur si simplu nu am mai avut idei si chef. In ultima vreme, m-am orientat sa scriu mai mult de la mine, ce-i drept am si avut de unde… dar o sa vina o perioada nu tocmai placuta studentilor de prtutindeni, mai putin cei din Balho, si anume sesiunea. Nu o sa fie problema de timp ci mai mult de chef. E de nici o culoare si sesiunea asta. Abia astept sa termin, sa plec in SUA.
Nu o sa fie problema de timp ci mai mult de chef.
         Inca o chestie super tare, acum vreo 3 saptamani o intrat cineva pe messenger pe mine, de pe blog si mi-a zis ca ii place ceea ce scriu. Cum sa va zic, e asa o multumire, un sentiment de satisfactie, iti dai seama ca nu te obosesti degeaba. Cand un om se opreste din ceea ce face, da un clik si apoi iti zice ca i se pare interesant blogul tau… pentru mine chiar inseamna ceva.
         Si ultimul topic pe ziua de azi. Veneam intr-o seara de la un film, Iron Man 2, si ca sa nu mai dau bani si pe taxi, o iau pe jos. Aveam vreo 40 de min de mers si nu aveam player sa ascult musique asa ca ma gandeam la chestii aiurea. Si la un moment dat imi vine ideea geniala si originala sa imi angajez o secretara, cu sfert de norma. Ca daca tot ma plang ca am atatea de facut, macar sa mi le organizeze cineva. Sa ma anunte ca de la 6 am laborator si ca trebuie sa duc proiect, un exemplu. Sau ca peste cinci zile e partial la matematici speciale si se intercaleaza cu plecarea la Bucuresti, ce o sa fac… si cand ma gandeam eu mai tare si mai adanc am observat ca eram deja in camin.


6 Comments »

  1. Livia spune:

    Imi place mult blogul tau.Reusesti sa impui o doctrina aparent birefrigenta,dar care eludeaza din pacate asceza metempsihotica.

  2. uca spune:

    chiar asa ma gandeam si eu. ma bucur ca exista cineva pe aceeasi lungime de unda in romania aceasta

  3. Calistrat Hogas spune:

    sunteti doua drogate

  4. demostene spune:

    cine zice lui ii zice si pe mine-n c*r ma linge

  5. Anonim spune:

    unde trebuie trimise CVurile?? :P:P Meritzi o secretara 🙂
    Oricum, genial blogul tau….E relaxarea mea 🙂

  6. pe mail. CV + recomandari + un referat in care sa prezinti principalele motive pentru care tu doresti sa fi secretara.

    P.S. daca nu cer prea mult as dori si un nume cand postati commenturi. multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.