Maine o sa fie LUNI

18 aprilie, 2010 | Andrei Sălăgean

         Maine chiar o sa fie luni. Si ce nasoale pot fi inceputurile de saptamana. Si nu neaparat pentru ca as avea partial si proiect. Luni inseamna ca e gata weekendu in care am avut ataaata liber de am batut de pereti cu el. Atata am dormit ca am prins radacini la pat. Si asa de mult timp am avut ca am si scris ceva pe blog.
         De maine incep o saptamana nu tocmai frumoasa. Stiu ca nu-s singurul care a avut saptamani frumoase. O sa am o saptamana chiar mai frumoasa decat „Clash of the titans”( ce pierdere de timp si bani). In mod normal as lasa vreo doua treburi departe si m-as concentra pe restul ca macar ceva sa iasa bine. De data aceasta insa nu pot. Trebuie sa le fac pe toate si cat mai bine. Toate sunt giga-importante. Sunt mai importante decat Legile lui Kirchhoff. Si nu pot neglija nimic, chiar nimic.
         Dar defapt eu nu am venit aici ca sa ma plang. Sunt nascut pentru a reusi! Defapt v-am relatat toate aceste fapte ca la sfarsitul saptamanii viitoare sa apar in fata dumneavoastra si sa ma laud ca ce bine le-am facut pe toate si ca ce bine o sa ma simt. Asa ca pana peste o saptamana, spor mie si spor tie si toate cele bune.

Pentru mesaj important Click Aici!


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.