Cu dreptul in fata

20 aprilie, 2010 | Andrei Sălăgean

Am inceput bine, chiar foarte bine saptamana aceasta. Dupa doua zile, lucrurile nu mai sunt la fel de negre cum pareau saptamana trecuta. Si tot mai am de luat o nota buna la matematici speciale si de obtinut visa. Si de matematica chiar mi-e frica. Mi-e mai frica decat ii era lui Scooby Doo de fantome. Dar nu acum, nici maine, ci doar cu vreo 20 de minute inainte de test si probabil vreo 10 dupa. Paţeşti!
Respectand ultimele doua versuri de aici dar fara cravata, doar camasa si sacou, am iesit azi dimineata din camera. Acesta era deja al doilea lucru inspirat care il faceam pe ziua de azi. Primul a fost ca nu m-am trezit pentru psihoogie, aveam un feeling ca nu facem. Si nu am facut. Imi rezolv treburile prin oras, apoi astept in statie autobuzul care sa ma duca la speciala, matematica speciala. Si nu ajung bine ca un tip imi zice ceva ce nu prea aud si imi intinde un pliant. Eu dau sa il iau, la care tipul incearca sa imi explice ca e de la o agentie de modeling si ca daca vreau sa vin sa las un numar de telefon…daca m-ar interesa sa pozez…reactia mea a fost cam asa yawnstraight faceraised eyebrowsthinkinghurry up!. Ma grabeam, asa ca nu prea am dat atentie si am trecut mai departe. Si autobuzul tot nu venea. La care alt tip vine si ma intreaba daca nu ma intereseaza o cariera de modeling laughing.Ca ce inaltime am? Peste 1,90…perfect. Sa vin pana undeva aici aproape sa dau un numar de telefon si sa programez un şiuting. Ca nu imi ia mult timp, o ora, doua pe saptamana…eu tot ii ziceam ca nu am timp. Daca ma razgandesc o sa merg sa ii caut.
Seminar, seminar si laborator. Unu o adormit „cu botul pe labe”, am pierdut la sah, am iesit la tabla si am avut o tentativa de Conquiztador. Nimic deosebit, cu exceptia faptului ca am pierdut la sah… NOT. Ajung in camin, pornesc compu si incep sa citesc din „stiri”. Surpriza surpizelor e ca primesc o „atentionare” despre „doua filme faine”. Atunci pe fata mea se putea citi graficul functii de gradul al doilea. Vreo 24 de secunde am avut asa un flasback si apoi am revenit printre muritori. Si ziua a continuat normal.


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.