UN si O

4 martie, 2010 | Andrei Sălăgean

         Stau si ma gandesc: oare e intamplator faptul ca tot ce denumeste ceva care te enerveaza, te pune in pericol, sau te distruge pare a fi FEMININ? Iar apoi tot ce ne alina, ne bucura si ne mai da un tel in viata este de natura MASCULINA? Voi sunteti O ploaie, O zapada, O grindina, O furtuna. Noi suntem UN soare, UN timp frumos, UN paradis. Stau si ma uit, chiar nu aveti noroc: O bucatarie, O vesela, O matura, O caldura, O mizerie.
         Noi suntem UN repaus linistit intr-UN fotoliu confortabil, citind destinsi UN ziar si ascultand UN jurnal, asta daca nu venit voi sa semanati O discordie sau sa ne faceti O sicana. Va dati mari ca aveti O telecomanda, dar priviti la UN televizor, unde noi alegem UN post care il dorim. In trecut, pentru a face calcule aveati O numaratoare prapadita, acum barbatii au inventat UN calculator.Si ceea ce va defineste, sexul, tot UN sex se spune si niciodata O sex. Cand va simtiti bine, traiti, nu-i asa, UN orgasm, iar daca o dati in bara va alegeti cu O frustrare. Voi puteti avea O carte de credit dar aceasta nu inseamna nimic fara UN cont. Ce poate provoca O problema care se poate transforma intr-O catastrofa? O eroare de pilotaj, O pana de benzina, O proasta vizibilitate, O intrerupere de curent. Voi pentru a ne inrobi doriti O casatorie dar exista si eliberarea care este UN divort.Este limpede ca limba romana a fost inventata de UN barbat, care nu v-a avut deloc la suflet (mai, si asta tot UN suflet este!)…


6 Comments »

  1. Mada. spune:

    Foarte original postul 🙂 si in acelasi timp intr-un fel sau altul amuzant :))

  2. lavi spune:

    Chiar daca nu prea ai mai adaugat multe in ultima vreme, sa stii ca esti tare si imi place ideea asta a ta si faptul ca iti pastrezi acest blog. inspiratia o sa iti mai vina pe parcurs. Iti doresc succes in continuare! Felicitari!

  3. Isabela spune:

    da, dar… O bere 😛

  4. sti vorba aia…
    O bere dupa UN vin e UN chin
    UN vin dupa O bere e O placere

  5. Isabela spune:

    dap… O placere 😀
    there we go ;))
    si presupun ca ai auzit de nenea ala care se plangea ca in limba romana nu sunt decat substantive feminine si neutre pentru… nevermind ;))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.