La ora de engleza

26 martie, 2010 | Andrei Sălăgean

         -MITĂL. -Nu mai ziceti mităl. Spune dupa mine metal…metal. Ma arunc de pe geam daca mai spui mităl…mităl(zice unu in soapta). ; . -Pot sa vorbesc si eu pana la urma?…Asa (imi suflasem nasu). -Dar e racit doamna profesoara! (un coleg). – Dapoi nici sa isi sufle nasul in halul ala. ; . – Tu ia-ti geanta de pe masa. Pe mine nu ma vezi cu sticle pe masa, pune-le de acolo. Si tu nu te mai intoarce cu spatele. ; . -Apoi eu (chiar eu) nu ma uit in spam… Cum adica nu te uiti in spam, daca ai primit mailuri noi? Daca va trimit eu o lectie sau ceva? Cat dezinteres! -Apoi eu primesc cate 100 de spamuri. Zilnic castig o croaziera in Caraibe sau un cec de 1.000.000.000 $ de la o firma random.

(Oare cum o sa fie pe viitor?)
         Nu te mai scarpina asa tare ca improsti cu puroi pe mine. Nu mai casca ca iti pute gura aia nespalata a ceapa calita cu putin usturoi milanez dat prin sos tartar. Nu-ti mai beli ochii aia bulbucati de la atata stat pe calculator la mine ca am impresia ca vrei sa ma deochi. Repeta dupa mine: Total annihilation…nu asa, inca o data,Total annihilation…Total annihilation…Total annihilation. Pentru a va imbunatatii expresivitatea si accentul va recomand 2 episoade din Dr. House pe zi sau stirile de la ora 5 de pe TV5.
         E chiar tare ora de engleza. Totusi nu e la fel de cand am aflat ca am deja doua „capete de tinichele”( sau ceva de genul). Iar daca ce am scris mai sus ti se pare un cacat mare de taur, adica ceva mai slab chiar decat Steven Segal intr-o comedie atunci te poti plange aici. O zi mai buna in continuare !


Un comentariu »

  1. traian anonimul spune:

    ce cacat mare de taur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.