Cu intarziere

9 martie, 2010 | Andrei Sălăgean

         E trecut deja de 12 si in mod normal trebuia sa scriu si ieri un post insa am preferat sa trag de vreme. E frumos sa tragi de vreme mai ales cand ai de unde trage. Si apoi normal ca a fost si 8 martie, numai ca eu de „taran” ce îs, am preferat sa mentin „obiceiurile” de la Bistrita, ca e mai frumos asa. Pana la urma am facut niste clatite, m-am fript, am jucat un Fifa si acum scriu.
         Saptamana aceasta a inceput cum se putea mai bine. A inceput ca si o comedie de-a lui Caragiale, direct intriga si asta pentru ca 8 martie nu are nevoie de introducere. Difera doar prin faptul ca la final nu ne alegem cu o morala, doar ca anul viitor vei alege alte flori si/sau nu mai iei ciocolata; ingrasa. Dar dupa 6 ore de cursuri din care 4 de matematica si 2 la care nu am fost, iti vine deja sa canti. Sa canti despre floricele pe campii, hai sa le-asunam copii…
         Insa lasand prostia la o parte azi e totusi 8 Martie, adica ieri dar scriu ca si cum as fi scris ieri. E o zi importanta, e o data pe an si am impresia ca nici atunci, cel putin eu, nu pot sa o aranjez calumea. Ba e una, ba e alta, ba o las eu prea moale. Oricum idea care vreau sa concentrez si nu imi iese de nici o culoare, nici macar de fuschia, e ca le transmit tuturor persoanelor de sex feminin un „La multi ani”, chiar daca a fost ieri. Sa speram ca intentia conteaza si ca mai bine cu o zi dupa decat niciodata. Cat despre cei care nu i-am chemat la clatite, imi cer scuze dar am ceva probleme cu telefonul( cred ca e de la retea). Pana una alta, sa fim sanatosi si sa ne vedem de 5 mai.


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.