Au trecut 2 ani

3 martie, 2010 | Andrei Sălăgean

         Exact la aceasta ora, in urma cu 2 ani aparea primul meu post din noul meu blog. Eram atat de plictisit si fara chef de orice altceva incat am decis sa creez ceea ce azi se numeste ScorbaciuFermecat. Sincer nu e mare lucru, mai ales ca atunci aveam si mult timp liber. De ce sunt mandru, e ca am reusit sa il tin pana acum. In ultima vreme nu am scris in primul rand din comoditate si pentru ca nu prea aveam idei. Asa ca am decis sa schimb iar skinul.
         Cu o infatisare noua pornesc iar la drum si daca o sa fiu sanatos, sper ca si anul viitor sa sarbatoresc „ziua blogului”. Ubuntu promite sa fie gratis, cu jumate de gura eu va promit ca o sa scriu in continuare. Iar daca ce o sa postez nu o sa fie la nivelul asteptat o sa ma stradui mai mult. Daca nu o sa am calitatea si cantitatea undeva acolo sus, macar sa varieze invers proportional.
         M-a bucurat foarte foarte mult cand in ultima vreme, au venit unii si m-au tras „de ureche” sa-mi spuna ca de ce nu am mai scris. Nu mai stiu egzact ce le-am zis, dar lenea e cu siguranta capul de lista. A venit primavara, se face vreme buna deci sper sa scap de moleseala asta si sa imi intru in forma. Va las ca trebuie sa plec la laborator. Multumesc familiei, prietenilor si fanilor! Numai bine!

         P.S. Daca Domne fereste va pune Sfantu sa dati un comment, mi-ar placea sa punti si un nume sa stiu care cum pentru ca oficial de astazi scot taxa de comment. Puteti spune ce credeti pe GRATIS, vorbesc serios.


7 Comments »

  1. Anonim spune:

    La multi ani! Sper sa scrii mai mult de acum inainte…

  2. Anonim spune:

    Iti doresc inca multi ani de acum inainte pt ca meriti.Comentariile ,ideile,gandurile tale reflecta starea ta de spirit la acel moment si cateodata simt ca nu esti multumit de tine sau esti intr-o zi mai mohorata. As vrea ca toate zilele tale sa fie cu soare si sa fii tot timpul multumit de realizarile tale.Imi place ce scrii, imi place ca nu pot sa nu rad la bancurile tale.Esti un baiat de nota 100 cu multe zerouri.Tine-o tot asa.Si inca ceva:nimic nu se face gratis!

  3. gedy spune:

    mi-ai strers comentu ba ?

  4. Paul spune:

    Tine`o tot asa ! O zi buna :>

  5. traian anonimul spune:

    ce i-ai sters ma comentu la gedy?iti permiti

  6. Narcisz spune:

    ar fi bine sa scrii in fiecare zi 😀
    sa stim ce se intampla cu tine 🙂
    bafta in continuare 🙂

  7. Anonim spune:

    sa stii ca ma ingrijorez pt fiecare zi cand nu scrii pe blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.