Revenit-am la taste

19 ianuarie, 2010 | Andrei Sălăgean

         Dupa o saptamana in care s-a pus prafu pe taste si mouse, am revenit printre muritorii de rand. Si pot spune fara sa imi vina sa rad, ca a fost mai bine fara el.
         Chiar asa…a fost mai bine fara laptop( deoarece badoca mi-e acasa), dar nu stiu cat de repede as incerca din nou. Probabil inainte de examenul la matematica. Partea mai grea a fost ca atunci cand nu invatam, nu aveam ce face. Si mai era stresant ca toti cei din jurul meu erau fiecare la calculatorul lor. Eu ma uitam la mainile mele si ghici ce? nu tastau nimic inafara de telecomanda de la televizor. La un moment dat am zis ca nu mai pornesc nici televizorul. Adica e greu cand ai 4 canale de muzica si tot astepti sa vezi ce melodie vine, chiar daca melodia actuala nu iti place, dar e ok ca mai sunt inca 3 si tot schimb de pe unul pe altul, dar intre timp s-a schimbat si melodia de pe primul care iti place dar mai e si pe canalul al doilea o melodie care iti place si nu stii unde sa te uiti. Cacat!
         Dar e bine fara calculator. Iti eliberezi foarte mult timp sa faci ce nu puteai face inainte. Mai rau e ca la un moment dat primeam replici de genu: „Te plictisesti?” sau „Mai bine du-te si porneste-ti laptopul dar nu mai fa X!”. Dar a trecut pana la urma. O sa treaca si nemernica asta de sesiune, sper ca la final senzatia sa fie reciproca (si nu numai!).


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.