Bancuri #2

5 octombrie, 2009 | Andrei Sălăgean

         Un cuplu de tineri francezi erau dezolati ca nu au nici un copil.Consulta ei mai multi mari specialisti, isi fac tot felul de analize, incearca tot felul de tratamente… dar degeaba.Pana la urma cineva ii indeamna sa vorbeasca cu un super-profesor american, care se zicea ca face adevarate miracole in domeniul procreatiei. Iata-i deci pe cei doi soti in America, pentru a se intalni cu profesorul.Obtin o programare la consultatie si se prezinta in ziua respectiva. Cum nu stiau engleza si nici profesorul franceza nu au alta solutie decat intelegerea prin gesturi. Profesorul le mimeaza ca vrea sa-i vada „in actiune”. Un pic jenati, cei doi trec totusi „la treaba”. Profesorul ramane un moment cu bratele incrucisate, ii priveste ce fac si dintr-o data striga : STOP ! Apoi merge la birou si scrie o reteta pe care le-o inmaneaza.Foarte fericiti cei doi se intorc la Paris, intra in prima farmacie unde intreaba farmacistul:
-Aveti Triteoterol?
Perplex, farmacistul reflecta putin…
-Triteoterol….Triteoterol…., nu, nu am asa ceva.
-Sunteti sigur, uite reteta primita de la medic.
-Ei, dar ati citit aiurea, aici scrie: Try the other hole!!!!!!

         Un turist, intr-un sat din Apuseni:
– Bade, da’ inapoiati mai sunteti, in satul asta nici curent electric nu aveti! Macar pot cumpara niste branza de oaie de la careva de p-aici? Poti sa-mi dai adresa?
– No apai cum nu, domnule, ci numai noteaz-o matale: www.branzadeoaie.ro

         Un om avea un papagal care injura. Intr-o zi exasperat, il inchide in camara. Nimic, numai porcarii ii ieseau pe gura papagalului. Il inchide in sifonier. Si mai rau. Il inchide in congelator. Dupa un minut tace. Deschide omul usa congelatorului. Papagalul zice:
– Va rog sa acceptati scuzele mele pentru neplacerile provocate, va asigur ca nu se vor mai repeta. Omul sa cada pe spate… nu-i venea sa creada. Papagalul:
– Apropos… doar asa, de curiozitate, gaina cu ce-a gresit?

         Vine Bula la scoala cu o buza umflata. Profesoara il intreaba:
– Ce-ai patit Bula?
– E, am fost cu tata la pescuit si mi s-a asezat o viespe pe buza.
– Vaaai, saracul de tine! Si te-a intepat?
– Nu, n-a apucat: a omorat-o tata cu vasla…

         Un tip cu un motor de 300/h trece in viteza pe linga un bar si striga:-cine are motocicleta k a mea?nimeni.dupa o ora iarasi:-cine are motocicleta k a mea? nu rasp nimeni. dupa inca o ora:-cine areeee moooottooocciiicllettaaa caaaa aaameeaaa??? enervat,un tip din bar zice:-eu! -si cum se oooooopreeeeeeeeeesteeeeeeeeee?????????

         Pancreasu’ si ficatu’ se intalnesc pe strada.
Pancreasu’ il intreaba pe ficat: Ce mai faci bah?
La care ficatu’: Secret…


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.