~ prima zi de faculta ~

29 septembrie, 2009 | Andrei Sălăgean

         Un titlu asa de maret pentru un blog pe masura…Cum lucrurile normale nu mi se intampla mie, era normal ca si prima zi in care am cursuri sa fie si ea mai diferita. Totul a pornit cu o zi in urma…
         Prima zi, la propriu, luni 28.09.2009 cu deschiderea cu discursuri, povesti etc super tare. Partea proasta ca am intarziat jumatate de ora, partea buna ca am ratat doar discursurile plictisitoare, partea proasta ca nu aveam curajul sa intru intr-un amfiteatru plin cu aprox 300 de oameni, partea buna ca a venit un profesor, cred, pana afara si ne-a invitat, partea proasta ca tot amfitatru a inceput sa rada, de parca nu au mai vazut asa ceva, partea buna ca nu radeau numai de mine, partea proasta ca nu mai era loc. Memorabila prima zi. Spre seara trebuia sa se afiseze grupele, dar cand m-am gandit eu sa merg deja era prea tarziu. Totusi mai tarziu am aflat ca inca mai era deschis. „Nu-i bai!”, ma gandesc eu, m-oi trezi mai de dimineata si oi merge sa vad grupele. Socoteala de acasa…
         Astazi, pe la 7 fara 10 eram deja trezit si ma grabeam sa ma termin rapid ca sa plec mai repede. Totusi unul din colegii de camera este mai „sprinten” si la 7 deja iesea din camera si se indrepta spre facultate sa isi afle grupa. Eu nu ma mai stresez si o iau usor spre centru gandindu-ma ca acolo voi avea ore, cel putin asa banuiam. Cand mergeam mai bine primesc telefonul mult asteptat, aflu ca sunt in grupa a doua…si cica am engleza de la 8 pe Dorobantilor, era 7 fara 20 iar eu eram in centru. Nici nu am stat 5 sec si am si pornit la drum, in fuga. Cu putin efort am reusit sa parcurg drumul 1 si sa ajung la timp. Dar unde e sala de engleza? Caut si caut si nu gasesc asa ca hotarasc sa ma intorc la facultate si sa vad cu ochii mei cum e treaba, drumul 2. Pe drum ma consolam cu ideea ca asta este, am intarziat si eu, sper sa nu se mai intample doar.
         Ajung la facultate pe Baritiu si caut sa ma mai uit la orar si la grupe. Partea buna ca eram chiar in grupa 2, partea proasta ca nu mi-a spus orarul corect, partea buna ca in orarul corect aveam ora libera. Pana la urma nu ma lipsit la nimic. Asa ca ma apuc iar sa fac drumul 2 iar pe parcursul lui sa cumpar si ceva de mancare. Am luat si piata si am asteptat si inceapa ora. La info a mers bine, la prima ora de mate binisor, dar la a doua ora de mate simteam greutatea care apasa pe pleoape. Numai bine ca am terminat mai repede ca nu cred ca rezistam 2 ore.
         Acum e trecut de 12, incerc sa inchei postul si sa ma duc sa ma culc. A fost o zi plina, dar sper ca mai departe sa iasa lucrurile mai bine. Cat despre dumneavoastra, domnule cititor, daca ati ajuns pana la final inseamna ca aveti rabdare sau ceva, asa ca va felicti. O zi cat mai buna si in continuare.

P.S. daca sunt greseli e pentru ca sunt putin obosit si nu mai pot sa verific.


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.