Azi ne-am mutat

26 septembrie, 2009 | Andrei Sălăgean

         Ca-n reclama de la Golden Brau. O venit taicameo cu o duba plina de zici ca era mai mare ca si camera. Mai trebuiau numai carate. Unde-i Stelea cand ai nevoie de el?
         Toate astea au fost insa inainte sa facem planuri despre afacerea vietii in camin. Sa cumparam o masina de spalat – ideea unui coleg de camera. Numai 2 lei la spalare si cati bani ai scoate. Problema era ca nu aveam alimentare cu apa. S-a rezolvat rapid,luam masina de spalat deaia veche, cu capacu sus. „Planul e facut, Sunt gata sa-l execut!”. In cativa ani deja ne raspandeam afacerea si la celelalte facultati. Mai multe nu va spun sa nu ne-o luati inainte.
         Radem noi, radem, dar cand a fost de carat frigideru, mi-o venit sa chelesc. Am ajuns sus ud ca dupa un meci de fotbal. E greu pana la patru dupa ce 12 ani de stat la etajul unu. Dupa vreo ora am atarnat covorul ocru si totul arata altfel…Am primit o camera, noi trebuie sa o transformam intr-o casa in urmatorul an. Colegii de camera sunt extraordinari, deci eu cred ca o sa reusim.


Un comentariu »

  1. patri spune:

    nah daca va-ti mutat…cu bafta sa fie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.