Rezolvarea de ecuatii existentiale

21 august, 2009 by Andrei Sălăgean

Ecuatia 1
Omul = mancat + dormit + munca + distractie.
Magar = mancat + dormit.
Atunci:Omul = magar + munca + distractie.
Deci:Omul – distractie = magar + munca.
Cu alte cuvinte:Omul care nu stie sa se distreze = Magar la munca.

Ecuatia 2
Barbat = mancat + dormit + castig bani.
Magar = mancat + dormit.
Atunci:Barbat = Magar + castig bani.
Deci:Barbat – castig bani = Magar.
Cu alte cuvinte:Barbatul care nu castiga bani = Magar.

Ecuatia 3
Femeia = mancat + dormit + cheltuiala.
Magarul = mancat + dormit.
Atunci:Femeia = Magar + cheltuiala.
Deci:Femeia – cheltuiala = Magar.
Cu alte cuvinte:Femeia care nu cheltuie = Magar.
Daca includem ecuatia 2 in ecuatia 3, atunci:
Barbatul care nu castiga bani = Femeia care nu cheltuie.
Deci: Barbatul castiga bani pentru a nu lasa Femeia
sa devina Magar (Postulatul 1).
Si: Femeia cheltuie pentru a nu lasa Barbatul sa
devina Magar (Postulatul 2).
Asadar, avem:Barbat + Femeie = Magar + castig bani + Magar +
cheltuiala.
Atunci, din postulatele 1 si 2 putem trage concluzia:

Barbatul + Femeia = 2 Magari care traiesc fericiti impreuna!


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.