Am vazut doua filme faine

29 august, 2009 | Andrei Sălăgean

         Stau la ora 3 jumate noaptea si ma simt excelent. Stiti cand un jucator joaca un meci intrg de-a *$#$* si apoi la final marcheaza un gol si face totul uitat. Cam asa am facut si eu. Nu mai e mult din vacanta, nu am facut mare lucru, dar acu 2 zile am riscat si am castigat frate. Am castigat! In sfarsit merge treaba cu Nascut pentru a reusi!. Am realizat pana la urma ca tipul care a scris cartea nu a ales acest titlu, mai ales ca nu e nici roman, deci nu cred ca mai sunt probleme de copyright, cel putin asa sper. Born to be e numele cartii. Dar nu aceasta e ideea, am deviat considerabil.
         „Stateam intins pe pat, imi batea inima mai tare ca tobele lui Nucu( nu intreba ca cine **** mea e Nucu! strici momentul) si privesc in gol. Pur si simplu nu mai puteam sa respir si nu puteam sa scot vreun cuvant, parca visam. Ma ridic intorc capul si imi dau seama ca ce citisem din carte pana sa intru in tunel mergea perfect cu acel moment. Decizia era a mea, adica, puteam sa aleg calea usoara sau cea grea. Mereu i-am spus la mama ca atunci cand pot alege o sa aleg ce e cel mai usor pentru mine, asta daca pot alege. Ea, nu era de acord, in viata nu faci ce e cel mai usor, faci ceea ce trebuie sa faci. Asa am si facut, si nu regret, de acolo restu-i poveste in vis. Si chiar daca ti se pare banal, pentur mine a fost something more than meets the eye. Lucrurile mari vin in pachete mici, si nici nu am ajuns la fund…La sfarsit m-am pus in genunchi, am spus La revedere, dar nici intr-un caz Adio. M-am uitat de cainele fioros si am pornit pe intuneric. Scriu din placere si sa nu uit nici la 100 de ani!”
         Am zis ca merg sa o ajut pe bunica. Stiam ca o sa scap de facut curatenie in toata casa. Ma gandeam cu totul si cu totul la altceva. Intr-un fel am folosit scuza lu’ fratemeo. De cand am plecat de acasa, am stiut ce vreau si chiar daca nu am dat tot ce-i mai bun din mine, a iesit bine, ca sa zic asa. Sunt fericit ca am indraznit sa indraznesc, si nu in ultimml rand, sunt fercit ca sunt „Nascut pentru a reusi!”.


5 Comments »

  1. Nucu spune:

    Nimeni nu are motiv sa intreaba cine e Nucu pentru ca toti il cunoaste!!!

  2. Pati spune:

    Nenea autor,se poate,niste detalii despre carte?

  3. Nascut pentru a reusi de Brian Souza
    sau http://www.borntobe.com/

    doresti mai multe detalii?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.