O zi libera e mereu o zi buna

7 aprilie, 2009 | Andrei Sălăgean

      7 aprilie 2009. Cel mult o data in viata ta e aceasta data, asa ca trebuie profitat la maxim. Cum s-a nimerit ca fix astazi sa avem si liber, am decis sa mergem la un gratarel la un coleg chiar de la prima ora.
       In jur de 9 si umpic peste jumatate am fost la el si am pornit sa facem cumparaturile. Nu a durat foarte mult…nu la fel de mult cat ne-a luat sa ajungem la casa. Cu toate ca se putea ajunge prin 2 directii, era un drum de zici ca Godzila s-o balegat pe acolo si apoi o venit Power Rangers sa curete. In timp ce T avea niste nervi, eu stateam in spate cuminte si…taceam ca ce era sa fac. In jur de ora 11 am ajuns si la casa, iar la ce foame ne era am si aprins focu in 10 min. Am facut cainele sa baleasca, in timp ce F ne facea pe noi sa ne enervam cand mai scapa cate un carnat sau o carne pe jos. Pana la urma o fost bune si asa…mai „condimentate”. Am mancat bine apoi ne-am asezat cu brihanu la soare, ca la asa vreme ti-era mai mare dragu sa lenevesti. Am rupt hamacu, nu am reusit sa invatam cainele sa sara peste scaune si am plecat acasa.
       Dupa cum am spus, timpul nu era de pierdut, asa ca am plecat la meci: Gloria Bistrita – Farul Constanta; „derby de derby”. Ce a fost de remarcat la meci, aufost cei vreo 8 suporteri ai farului care au batut drumul de la Constanta pana la Bistrita doar sa strige demisia lui Ion Marin; asta este. Apoi mi-a mai placut si de acei suporteri infocati: „hai ma Lucica fugi”, „bai Corpodean…sa-mi #@%&*”, „haaaaai Gloria(voce foarte ragusita, inecata)”, „fi atent ca arbitru ala are un arc la mana, de fiecare data cand il vede pe negru ala, i se activeaza si ridica offside”. Si de aici am plecat fericit pentru ca Bistrita a castigat.
       Nu in ultimul rand, pe la 8 am plecat la fugit, ca sa imi mentin forma fizica…de invidiat. Impreuna cu Diana, lejer si cu treaba buna, am facut 17 ture. Cu un optimism iesit din comun, am numarat fiecare tura, gandindu-ne ba ca am facut o treime, ba ca mai avem 1 tura pana la jumate, doar ca sa ne simtim bine si sa nu ne plictisim. Frumos, sanatos si un mod bun de a inchide o zi perfecta :).


Un comentariu »

  1. Anonim spune:

    =D>

    Oana H

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.