2 vesti cu 2 multumiri

12 ianuarie, 2009 | Andrei Sălăgean

      Dupa cum bine ati observat scorbaciufermecat si-a schimbat putin partea de sus(fruntea). Mari multumiri domnului A. Paul care o stat azi cu mine vreo 2-3 ore sa iasa ce o iesit. O tot invartit el vreo 2 poze pana am decis ca tot mai buna e una, ce naiba. In felul acesta o sa imi vedeti fata de fiecare data cand intrati pana va plictisiti si incepeti sa scuipati ecranu’ sau nu mai intrati. Inca o data multe multumiri, si ma Paul, iti raman dator ;).
      A doua veste „vine, vine calca totul in picioare”: telefonul meu scapat in canal este din nou functional. Pentru cei care nu stiti cum a ajuns sa nu mai fie functional, gasiti aici. Dupa 4 luni si 4 zile de stat in sertarul de la birou langa o rola de zegras, un capsator o seringa si niste fituici Sagemul meu my411X cunoaste din nou ce inseamna sa fii purtat in buzunar foarte aproape de „organ”. De aceasta data ii multumesc mult lu’ MAMA care nu a renuntat in a mai cauta si a gasit astazi un transplant contra cost de baterie. Super tare farte nu? Poate ca nu mi-ar fi pasat asa de mult de telefon daca nu ar fi fost pentru povestea interesanta care il leaga de mine.
      O zi calumea de 12 astazi, maine e 13, sper sa nu ma faca sa regret, sau cine stie sa scap iara telefonu pe undeva. Sper sa aveti numai zile cum am avut eu astazi, sau macar sa nu patiti ce am patit eu ca sa nu aveti nevoie sa va bucurati de ce ma bucur eu astazi! „Tine-ti prietenii aproape si dusmanii si mai aproape.” – ii spunea Madame Web lui Spiderman odata.


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.