O urare de Craciun

24 decembrie, 2008 | Andrei Sălăgean

      In aproximativ 10 minute plec sa ma intalnesc cu colegii la colindat si sa „impartim in dreapta si in stanga Spiritul Craciunului”. O sa fie o seara pe cinste de care sper sa imi aduc aminte cu placere peste ani. Totusi nu puteam pleca fara sa mai scriu ceva.
      In ceea ce priveste urarile de Craciun, sunt multe de zis iar romanul poet s-a nascut. Am primit o gramada de urari, de care ma bucur, care mai de care. Incepand cu cea clasica „Sanatate si virtute/ Sa aveti ce bea si…manca” pana la aia care nu o mai tin minte dar stiu ca era de genu cu porche in garaj si nu stiu ce femeie in pat. Le stiti voi!
      Eu va doresc in primul si primul rand sa fiti fericiti. Uitati macar pentru un moment de tot ce a fost si priviti cu zambetul pe buzee spre viitor. Ganditi-va ca totul va fii bine. Apoi sper sa va aduca Mosu’ ce vreti iar daca nu scrieti totusi o scrisoare. Face bine. Pana acuma de fiecare data cand i-am scris mi-a adus ce am vrut nose smile. Mama, tata, fratele, sora, bunica, bunica, unchiu, matusa, nasu, nasa, finu, soru si soacra sa fie sanatosi toti ca sanatatea e cea mai importanta. Apoi bineinteles sa aveti si bani, ca noh, trebe. Sarbatori fericite, Craciun Fericit, Momente Fericite! „Sa traiti bine!”


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.