O saptamana

8 septembrie, 2008 | Andrei Sălăgean

       Cand am inceput sa scriu, era inca luni.08.09.2008. Inseama ca mai este o saptamana pana cand incepe scoala. Sunt doua categorii de oameni din momentul cand citesc chestia asta. Prima, din care fac parte si eu va spune ceva de genu( presupun): „Aham, incepe scoala…asta este…trebuia sa se termine si vacanata asta…”. Si bineinteles ca dupa 1-2 saptamani deja is satul de ea, cel putin eu. Si a doua categorie care normal va zice( poate): „Ai de capu meu, macar nu imi mai aminti…de mai era macar inca o luna…naspa” si care incep si termina anul satui de scoala ca linux-isti de windows sau ca balauru’ cu 12 capete de Fat-Frumos.
       Daca va intrebati de ce asept eu sa inceapa scoala(hai sa fim seriosi, pe cine ar interesa?), puteti afla in principiu saptamana aceasta daca ma tin de treaba. In principiu astept sa imi revad colegii si sa primesc remarci de genu: „Ai de capu meu cat esti!”, „Ai crescut tu, sau sunt eu mic/a?”. Cu o parte din ei, m-am vazut toata vacanta aproape de mi s-a sarat de ei. DA, DA la tine ma refer Traian, oriunde ai fi in momentul acesta, muhahaha. Sa ascult foarte foarte atent si interesat discursul dirigintelui. Ca ne-am facut toti mai frumosi, ca o sa incepem un an nou, ca o sa ne fie greu si deastea. Si bineinteles ca vrea sa scada numarul de absente…
       Dar cel mai mult astept unele ore. Bineinteles nu pentru predat sau alte chestii legate de invatat. Sunt unele momente traite de la inceputul licelui care ma fac sa ma simt bine la respectiva ora. Sunt anumite momente, umiliri sau nu care te fac sa te simti bine sau nu atunci cand ti le aduci aminte. Sunt faze care le spui cand esti la o bere sau undeva si te simti bine. O sa incerc sa fac un top si sa scriu( daca am timp) in fiecare zi aproape despre o materie. Oi vedea eu si tu, cel care citesti, ce va iesi. Cel mai tare o sa fie peste cativa ani cand o sa citesc din nou ce am scris aici.


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.