Raspusuri la niste intrebari tampite pe care le pun femeile

4 august, 2008 | Andrei Sălăgean

Aceste sunt 5 lucruri pe care femeile n-ar trebui niciodata, dar absolut niciodata, sa le pomeneasca in fata barbatilor.Cele 5 intrebari sunt:

1 – “La ce te gandesti?”

2 – “Ma iubesti?”

3 – “Sunt grasa?”

4 – “Crezi ca e mai frumoasa decat mine?”

5 – “Ce ai face daca as muri?”

Ceea ce face aceste intrebari atat de nocive, este ca fiecare va fi insotita de o cearta mare si/sau divort daca barbatul nu raspunde corect, adica nu minte.Spre exemplu:

1 – “La ce te gandesti?” bineinteles, raspunsul corect la aceasta intrebare este, “Imi pare rau daca am fost ganditor, draga.Ma gandeam doar ce femeie blanda, buna, iubitoare, atenta, frumoasa esti si ce barbat norocos sunt ca te-am intalnit.”
Bineinteles, acest raspuns nu aduce deloc cu ceea ce gandea barbatul cu adevarat in acel moment, cel mai probabil la unul din aceste 5 lucruri:
a – Fotbal.
b – Baseball.
c – Cat de grasa esti.
d – Cu cat mai frumoasa este ea decat tine.
e – Cum sa cheltuiasca banii din asigurare daca tu vei muri.

Cel mai bun raspuns la aceasta intrebare stupida l-a dat Al Bundy, din Familia Bundy, care a fost intrebat de sotia lui, Peg.“Daca as fi vrut sa stii,” a spus Al, “as fi vorbit in loc sa gandesc.”

Celelalte intrebari au de asemenea doar un raspuns corect si multe (mult mai multe) raspunsuri gresite:

2 – “Ma iubesti?” Raspunsul corect la aceasta intrebare este, “Da.” Pentru aceia care simt nevoia sa dezvolte, pot raspunde, “Da, draga.”

Raspunsurile gresite includ:
a – Cred ca da.
b – Te-ai simti mai bine daca ti-as spune ca da.
c – Depinde ce intelegi prin “dragoste”.
d – Conteaza? e – Cine, eu?

3 – “Sunt grasa?” Raspunsul barbatilor corect la aceasta intrebare este sa spui increzator, “Nu, bineinteles ca nu” si sa parasesti incaperea imediat.

Raspunsurile gresite includ:
a – Nu as zice grasa, dar nici slaba nu as zice.
b – Fata de ce?
c – Un pic de grasime arata bine.
d – Se poate si mai grasa.
e – Ai putea repeta intrebarea? Ma gandeam la asigurarea ta.

4 – “Crezi ca e mai frumoasa decat mine?” In intrebare “ea” poate fi o fosta prietena, o trecatoare la care te uitai atat de fix,incat era cat p’aci sa produci un accident de circulatie sau o actrita dintr-un film pe care abia l-ati vazut.
In orice caz, raspunsul corect este, “Nu, tu esti mult mai frumoasa.”

Raspunsurile gresite includ:
a – Nu mai frumoasa, dor frumoasa in alt fel.
b – Nu stiu cum ai putea sa compari asa ceva.
c – Da, dar sunt sigur ca tu ai o personalitate mai buna.
d – Numai in sensul ca ea e mai tanara si mai slaba.
e – Ai putea repeta intrebarea? Ma gandeam la asigurarea ta.

5 – “Ce ai face daca as muri?”

Raspuns corect: “Draga mea iubita, daca s-ar intampla asa ceva, viata nu ar mai avea sens pentru mine si neaparat ma voi arunca in fata primului camion pe care l-as intalni.”
Aceasta este cea mai stupida intrebare din toate, dupa cum este ilustrat in urmatoare gluma stupida (pe care jumatate din vizitatori o stiu deja…

“Draga,” a spus nevasta. “Ce ai face daca as muri?” “Ei, draga, as fi foarte nefericit,” a spus sotul. “De ce intrebi asa ceva?” “Te voi recasatori?”a insistat nevasta. “Nu, bineinteles ca nu, draga” a spus sotul. “Nu-ti place sa fii casatorit?” a spus nevasta. “Bineinteles ca-mi place, draga”a spus el. “Atunci, nu te vei recasatori?” “Bine,” a spus sotul, “ma voi recasatori.” “Da?” a spus nevasta, aratand un pic ranita. “Da” a spus sotul.“Vei dormi cu ea in patul nostru?” a spus nevasta dupa o lunga pauza.“Ei bine, da, cred ca da.” a raspuns sotul. “Inteleg,” a spus nevasta indignata. “Si o vei lasa sa-mi poarte hainele?” “Cred ca da, daca ar vrea” a spus sotul.“Intr-adevar,” a spus nevasta cu raceala. “Si vei inlocui fotografiile cu mine cu fotografii cu ea?” “Da. Cred ca ar fi un lucru corect.” “Chiar asa?” a spus nevasta batand din picior. “Si cred ca o vei lasa si sa joace cu crosele mele de golf.” “Bineinteles ca nu, draga,” a spus sotul. “Ea este stangace.”


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.