Graba chiar strica treaba

13 august, 2008 | Andrei Sălăgean

      Pfuai de capu meu ce zile o fost ultimele. Vorba lu’ mama: „Dumnezeu nu bate cu bota”. Adevarul e ca nici eu nu sunt foarte intreg la minte de aceea nu ar trebui sa va mire ce o sa cititi in continuare…daca o sa cititi, in cazul in care nu ati inchis deja fereastra fiind plictisiti.
      A inceput de ieri. Totul parea ca merge ca celelalte zile obisnuite. Merg la strand. Zii fainuta, soarele te ardea, apa era tocmai pusa, fetele normal faceau toples. Oricum am decis sa stau pana pe la vreo 3 ca de la 4 aveam legislatie. Am jucat un volei m-am balacit da nu asta conteaza. Pe la 3 fara cer bicicleta la un prieten sa merg pana la Kaufland sa schimb cica un bec. O luat a mei unu de 85 si trebuia de 100…Avea 3 biciclete asa ca o aleg pe aia mai rea ca sa nu cumva sa stric ceva. Acesta a fost momentul cheie. Nu am mers numa pana am iesit din parc ca vad ca i sparta roata de pe spate. Car dupa mine bicicleta pana la Kaufland si inapoi pe o caldura infernala in timp ce in cealalta mana aveam o punga mare de viva si tot balotam. Intr-un final ajung acasa. Tot ud de transpiratie, eram in intarziere ma mai cert si cu mama si pana la urma cer bani de la fratemeo ca sa merg cu taxi. Repede, repede sa caut telefonnu, cheile si nu stiu cum ma intorc si %$# un cap de dulap de numa numa. Atata tot ca nu am obiceiul sa injur ca in momentu ala cred ca se coborau toti sfintii. Pfuai cu ce nervi am plecat de acasa. Si ca sa nu fie destul, cand ajung in statia de taxi unu care venea din fata ia ultimul taxi. Stai si asteapta taxi. Si cand ajung pe la si 25 inca nu era inceput nimica. &*$%#@
      A doua faza astazi. Tot pierd vreamea azi si apoi la un moment dat imi zice o colega cand ajung si io la strand ca acuma porneste. Asa ca ma grabesc si io. Fuga fuga sa iau niste pufuleti si sa ma indrept catre strand. Trec inainte pe la un magazin si vad la 50 de bani. Nu iau ca mi noh. Merg la Plus si gasesc la 45 de banii, uai ce afacere. Iau 4, ma razgandesc, iau 6 . Ma pun la rand si astept. Ca de fiecare data parca randul meu merge mai incet, sau asa mi se pare. Asa ca ma mut la altul care parca se misca mai repede. Ma mut acolo ca ma grabeam sa ajung. Soc! exact dupa ce ma asez la rand se opresete tipa din marcat. Nu era buna nu stiu ce margarina @#$%. Stai pana aduce alta margarina. Aia de pe fostu meu rand se miscau in voie buna. Ma duceam iara acolo da mi-era rusine. Asa ca astept la rand cu 7 pungi de pufuleti(Am mai luat una intre timp). Pana la urma vine si randu meu marcheaza la casa, da’ cand sa dau bani curu, ca nu i gasesc. Cum dracu sa nu i gasesc ca doar la mine is si sper ca nu i-am pierdut. Lumea deja se uita la mine in timp ce cautam peste tot. I zic pana la urma ca nu i gasesc si nu stiu cum zice ca sa i aduc mai incolo. Dau sa ies si imi amintesc unde i pusesem. La buzunaru de la CUR. @#$%&* Si apoi sa nu te enervezi.
       Ideea e pentru cei care au retineri cand se afla in momente de maxima tensiune. Bine chestia e ca deja sunt obisnuit cu umilirea in public si probleme deastea. Nu e mare lucru. Ia o gura mare de aer, gandeste-te ca ar putea fi mai rau si nu uita „Graba strica treaba”, sau „Nu mancati otrava”. Multumesc si sa aveti o zi mult mai buna.


Un comentariu »

  1. Man, injura. 😛

    Te descarci, si inafara de Doamne Doamne, cativa spiridusi si alte personaje fantastice, nu ranesti pe nimeni. So, go wild si baga si mai scoate tot din cand in cand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.