Hai Romania!

9 iunie, 2008 | Andrei Sălăgean

En manque d’inspiration offensive face à une équipe bien regroupée et solidaire, l’équipe de France est tenue en échec dès son entrée dans cet Euro 2008. Il faudra maintenant aller chercher des points face aux ogres néerlandais et italiens.

        Asa se termina pe un site frantuzesc comentariul meciului Romania – Franta incheiat la egalitate 0 – 0, acesta inainte de inceperea meciului de dintre Olanda si Italia. Desigur daca ar fi fost sa comentez inainte de meciul de la 21:45 atunci as fi spus ca Romania a jucat bine, s-a aparat bine, nu si-a creat multe ocazii dar pana la urma tot e bine. Dupa cum zicea si Ilie Nastase:”Pentru 0-0 a fost un meci bun!”, asa ca totul e bine cand se termina cu bine.
        Dar proverbul acesta e pentru lelea Floarea de dupa deal care nu are cablu si vede meciurile la birt, rupta in gura. Glumeam. Ce am vrut sa subliniez a fost ca ultimul meci din grupa a fost unul extraordinar. Cu un ritm de Champions League, cu faze copiate de pe fituica la perfectie si cu jucatori care stiu cu mingea mai ceva ca Vacaroiu cu paharu’ de tarie, intalnirea dintre Olanda si Italia,incheiat cu victoria portocalei cu un scor care altii si-l pun la status(nu stiu de ce?!) 3 – 0, a fost cu mult peste meciul dintre tricolori si galici.
        Nu vreau sa intervin eu mai in amanunte, au altii treaba asta, pentru care sunt si platiti. Vreau doar sa le transmit jucatorilor in frunte cu Piturca sa nu se dea batuti si sa aiba mare grija. Nu e imposibil, dar nici usor nu e. Eu, alaturi de multi romanii suntem alaturi de voi si va sustinem in continuare. Vrem sa iesim in strada, sa urlam, sa nu lasam lumea sa doarma, sa ne faceti sa fim cei mai fericiti din Europa. Aveti sansa sa o faceti, si sunt sigur ca nu o sa ne dezamagiti. Era mai sa imi dea lacrimile cand am auzit tot stadionul cantand „Desteapta-te Romane!” alaturi de voi! HAI ROMANIA!


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.