Plictisit

4 mai, 2008 | Andrei Sălăgean

      Daca nu te simti la fel nu vad de ce ai mai continua sa citesti, cine stie poate te prinde plictiseala pana ce termini.O stare asa de aruncat pe geam. Altii nu mai au ce face cu timpu iar la altii le vine sa sa isi ia mingea de tenis si sa joace obligatea la teava de gaz. Poi ce? Nu asta faceati cand erati mici? Inainte cand nu era calculatorul parca era mai bine. Nu statea lumea prin case si iesea afara. Ieseau mai multi la un fotbal, un tenis, seara jucam chiar o ascunsa. Acuma dai mass daca nu iese cineva afara, ca ti lene sa mai scrii nu de alta.
      Bine, nu pot sa zic ca toti sunt la fel, dar majoritatea. Astia mari de tot nu are rost sa vorbim de ei, ca ei muncesc uni chiar non-stop. Astialalti cu facultatea cand vin si ai acasa is obositi si le dor de casa ca nu ar mai iesi din ea. Liceu sta cum zicea Iantu, fifti-fifti. Ori stau si invata ca au bac, ori merg la o bauta deaia de doua zile i dor capu si nu mai pot face nimic ori…. De aia de la scoala nu mai vorbesc. Cand il vad pe fratemeo ca deabia porneste compu’ si direct messenger, 2 min sa vada fiecare ce avatar sau status si-o tras, iar apoi counter. Si non-stop…apoi nervi ca nu mai nimereste nimic, ar si injura da’ sunt de fata si deocamdata vad ca nu isi permite.
      Ce va zic eu e parerea mea si nimic altceva. Puteti sa ma contraziceti in o mie cinci sute doua feluri, insa asa vad eu lucrurile. Tot respectul pentru cei care stiu stiu sa isi traiasca viata. Ce e nasol e ca noi singuri ne facem viata grea. Mai nou nu sunam pe nimeni ca doar avem messenger(sunt de acord), dar problema e ca daca respectiva persoana nu e online asteptam ca doara centii is „scumpi”. Tre sa fiu si eu online ca daca vrea cineva sa imi zica, daca ies „prietenii” la o bere. Nu esti online, cum naiba vrei sa te anunte, ca doar ei nu is centrale telefonice.
      Spun toate chestii astea pentru ca eu ma aflu in partea rea a chestiilor. As vrea sa fac mult mai multe chestii zilnic, si noh. De unde? Ori nu va gasesc eu pe voi, ori aveti voi treburile voastre vreti sa fiti deranjati. Chestia e ca nu vreau sa ajung in cel mai rau caz sa ma apuc de Counter-Strike si sa imi ratez viata. Eu atat va zic. Poate am zis prea mult, poate m-am repetat, poate am exagerat, poate am devenit penal. Ziceti si voi ceva ca asa e mai nou vorba in ziare. Dar daca scrieti ceva, injuraturi sau alte chestii v-as multumi daca ati pune si numele.
                                                                           Salagea n Andrei


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.