Jocuri din Windows

8 mai, 2008 | Andrei Sălăgean

Jocurile din Windows. Daca stati bine si va ganditi, printre primele jocuri care v-ati jucat a fost Solitaire. Pfuai ce joc! Ganditi-va cate ore au fost pentru crearea acestui joc, si mai ales cate au fost dupa pentru a scoate un scor sau timp cat mai bun. In orice jocurile din windows sunt singurele care nu crapa, atat timp cat nu dai cu ele de pereti. Nu mai lungesc vorba ca guma din gura si mai jos o sa va prezint niste metode de a castiga mai usor sau de a face impresie printre cei necunoscatori.

1.Solitaire
Aici e cel mai simplu. Pentru castig instant apasati Alt + Shift + 2. Inca o smecherie pentru cai care joaca cu trei carti, daca apasati Ctrl + Alt + Shift si apoi clik pe pachet o sa vina doar o carte in loc de 3.

2.MineSweeper

Un joc foarte interesant care daca nu v-ati mai jucat inainte poate crea dependenta. Oricum si aici puteti face un scor mare cu urmatoare chestie. Deschideti MineSweeperu apoi tastati „xyzzy” fara ghilimele, iar apoi apasati Shift + Enter. Acum daca sunteti foarte atenti in partea stanga sus a ecranului o sa vedeti un pixel care isi modifica culoarea in functie de joc. Daca intr-un anumit punct este mina acesta (pixelul) va deveni negru iar daca este liber va fi alb. Un mod simplu de a face un scor mare.

3.3D Pinball

Nu sunt mare fan al jocului. Totusi tin minte ca jucam o alta versiune pe 486 pe clasa a IV-a. Totusi si acest joc a fost intors pe toate fetele pana cand sa gasit urmatorul lucru. Tastati(cu spatiu si fara ghilimele) „hidden test” si aveti control total asupra jocului. Dati click iar cu ajutorul mousului puteti controla cum doriti mai bine bila. Deasemenea daca apasati h puteti modifica scorurile cum doriti mai bine.

Acuma eu v-am spus cum puteti juca fara a va chinui dar pentru inceput v-as recomanda sa incercati fara indicatiile de mai sus. E mai interesant !


Niciun comentariu »

No comments yet.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.