meciurile mai importante din etapa asta

3 martie, 2008 | Andrei Sălăgean

Nu prea m-am uitat io la meciuri asa ca va scriu despre 4 dintre ele. Etapele viitoare o sa ma uita la mai multe. Incepem bineinteles cu :
Gloria 1922 Bistrita – F.C. Vaslui 0 – 0 – Ce sa zic ? Mie mi-o placut meciu. Poate si din cauza ca tin prima echipa, dar numa poate. Faze de poarta o fost dar putine comparabil cu alte meciuri ale celor 2 echipe. Vremea o fost naspa si terenu la fel. Singura ocazie importanata o apartinut Gloriei prin Negrean. Asta nia ca altfel nu pot sa i zic aproape singur cu portaru o dat un sut slabut, plasat totusi dar care a fost scos de haisan. In rest asa un joc haotic, in multe cazuri la disperare si fara coerenta. Din partea mea ar primi asa un 5. Jucatorul care m-a impresionat a fost jucatorul cu numarul 8 Arhire care a reusit niste pase inteligente, un jucator nou, de la care asteptam cat mai mult. un titlu pentru meci : „amintiri de la regin”

Dacia Mioveni – Dinamo Bucuresti 1 – 2 – Nu am vazut tot meciul pentru ca eram la un majorat si am fost ceratat de cineva ca nu i frumos sa fac deastea. Din cate am vazut Dinamo nu se poate spune ca e in revenire cu toate ca a castigat primele 2 etape. De dacia mioveni nu mai vorbesc ca nu prea intereseaza. Daca doriti totusi despre maseori si antrenori de portari de la mioveni unde mananca si isi fac cumparaturile o sa ma interesez. Zicu a dat un gol si el si sper din tot sufletul sa ajunga din nou la forma care l-a facut celebru. In rest nu stiu ce sa zic, nu prea a fost un meci care sa ma fascineze, nu o avut acel ceav care sa te atraga, chiar daca s-a marcat 3 goluri. Din partea mea primeste un 6 tras de c***e, da’ tras tare. Jucator nu am observat pe nimeni special. poate meciurile viitoare. un titlu: „Nu va puneti cu tata vostru”

Steaua Bucuresti – Cfr Cluj 3 – 1 – NO COMMENT. Meci fain . Incerc sa il privsc acest fara sa ma gandesc ca Steaua e ultima echipa cu care as tine, fara sa ma gandesc ca Cfr-ul nu a primit 2 penaltyuri clare, si fara sa mi-l imaginez pe becali. A fost un meci cu faze spectaculoase , mai multe de partea stelei, dar si cfr a incercat. africanii stelei , unii, au aratat ca merita macar 63% din banii si au facut ceva faze. La cfr nu pot sa vorbesc ca toata echipa o fost numa altii, Trica fiind Lonley man in echipa. Steaua si-a aratat din nou neputinta de a marca din faze de constructie iar cfrul ca trebe sa mai lucreze, si sa nu se creada direct campioni. Ce ma enervat la culme a fost ca Handicapatii, cretinii, si bucurestenii aia au inceput cu fraze de genu „se relanseaza campionatu”. poi ce dracu ei nu stiu matematica. is tot atatea puncte ca la inceput fratilor, ce naiba. oricum am trecut peste asta. Meciul merita nota 9 pentru ritmul si ardoare cu care au jucat cele 2 echipe. Jucatorul care m-a impresionat a fost Mario doreno. Are stil baiatu si le cam are cu mingea, nu inteleg de ce nu l-o bagat si la iasi. Un titlu : „Duel de duel: Hirschfield – Nicolita – totul e posibil”

Craiova – Panduri tg. Jiu
– Nu m-am uitat dar din cate am auzit o fost cel mai penal meci. mai slab nu ar fi fost nici un blat de-a lu’ tata jean. restu decideti voi. Am cateva comentarii de la meci. Gradinarescu si ca celalalt se intrec de la meci la meci:)))

*”O parte a galeriei scandeaza mascari la adresa presedintelui Ligii . Acel mic grup
turbulent se afla la peluza si scandeaza lozinci politice sau de alta natura care nu
sint pe placul organizatorilor ”
*”Cardoso- un brazilian care se pare ca provine de la Extrema Amadora, cel putin asa
sustine site-ul celor de la Pandurii ”
*”Din nou se plaseaza jucatori foarte inalti in careul Craiovei insa vintul bate tare”
*”Balaj ii da galben lui Popete care se jura ca nu si-a atins adversarul ”
*”Incilcit meci, dragi prieteni, si nu stiu daca cele doua echipe vor face sa functioneze
mecanismul lor de joc ”
*”Vintul bate atit de tare incit ii ia mingea lui Bornescu”
*”Cel mai bine este sa asezi mingea jos si sa faci un joc de progresie dar pentru asta
trebuie sa stii jocul ”
*”Lovitura libera pentru olteni, pentru echipa gazda, ca olteni sint si unii si altii”
*”Olteanul Rose executa lovitura de la margine”
*”Fotbalul nu se bazeaza pe asa ceva. Altfel, am juca toti rugby ”
*”Popete nu intelege de ce a fost schimbat. Pina la urma se pare ca raspunsul l-a
multumit si a luat loc pe banca ”
*”Mingea l-a pacalit pe Arrieta, ne pacaleste si pe noi. Se joaca prost !”
*”Nu stiu daca acesti jucatori ar mai trebui lasati sa intre pe teren, dupa pauza .
Oare lumea a dat bani pe bilet ?”
*”Doua echipe care incearca sa joace si iata ce iese :lumea ride de ei in stadion !”


Un comentariu »

  1. Anonim spune:

    greu de urmarit frate .. stil ciudat de a scrie :))) … inca ceva …”Trica fiind Lonly man in echipa: … lonely 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.