Articolu’ de la 9 si ceva

4 martie, 2008 | Andrei Sălăgean

Stau acuma si ma gandesc asa…ce o ajuns si scoala asta. Toata lumea se plange ca vai ca soala si ca nu stiu ce pe cand defapt nici nu isi face griji ca pe maine nu ar avea nush ce tema la ceva. Vine din cand in cand da tot zice ca la scoala i greu ca nu mai poate ca i in ultimu hal. Aia va zic is niste ratati.
Inainte chiar puteai sa te plangi cand ajungeai acasa si aveai probleme la mate asa cam trei pagini de manual, un comentariu la romana care nu il luai de pe www.referat.ro, probleme la chimie sau fizica care nu erau rezolvate la spate, propozitii la engleza si franceza care nu le luai de pe google translate si altele.
Am impresia ca aia ori nu stiu ce inseamna cu adevarat sa fie greu la scoala ori le place numa asa sa se planga. Ca mergeai inainte la un singur magazin in curtea scolii si te inghesuiai de iti venea sa borasti cand era unu nespalat, si asta numa ca sa iti iei o ciocolata cu rom sau niste pufuleti intariti. Acuma atatea is ca nu sti exact ce sa iti iei. Stai si te gandesti ca ai milioane la tine.
Acuma mai greu e la cosit decat la scoala. Sa fim seriosi, nu mai e ce a fost!
Mai rau e ca incep sa se vada efectele! Se prostesc copiii astia de numa numa. 5% mai i ceva de ei, in rest nu stiu ce or face. Poate is un umpic cam dur dar noh. Tot ce i de spus i Domne Ajuta! si sa speram ca a aparea ceva care sa mai schimbe umpic lucrurile.


2 Comments »

  1. Anonim spune:

    Nu te supara, dar nu cred ca esti tu in masura sa critici. La modul asta rudimentar de exprimare….

  2. Anonim spune:

    se vorbeste pe intelesul maselor mai anominule de peste mine 😛

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.